Contacteer ons

Het BX Brussels team in barcelona? Dat verhaal verdient social media content. Ontdek hoe wij met online video marketing op social media de waarden van het merk Gillette laten schitteren.

social-video-bx-brussels-airplane social-video-football-playground-bx brussels

Challenges

Tijdens de video content creatie is het voor Gillette essentieel om een goed evenwicht te vinden tussen de voetbal content, branding voor het merk en het in beeld brengen van het leuke team . De online video’s moeten ook kort en leuk zijn om de aandacht op social media vast te houden. Facebook video content is gekend voor haar korte kijkersretentie. De kijker blijft ongeveer 2 à 3 seconden kijken.

Een andere uitdaging bestond erin om veel materiaal op korte tijd op te nemen en snel goede video content te maken, zodat die live konden gaan op het moment dat ze relevant zijn.

Solution

Wij besloten om voor deze klant 3 online video’s voor Facebook & Instagram te maken: een om de reis aan te kondigen, een onmiddellijk erna, met enkele korte clips en een after-movie als samenvatting van het evenement.

 

Creative angle

Wij trekken richting Manchester om een interview met Vincent Kompany op te nemen. Op dat moment hebben we hem ook gevraagd om de jongens van BX Brussels enkele motiverende woorden toe te spreken. Dat stukje online video content toonden we aan het jonge team om hen extra te doen glunderen in Barcelona.

Tijdens de trip in Barcelona hebben we zowel de doorzettingskracht van het jonge team, hun vriendschap en voetbal in beeld gebracht.

Zo spelen we direct in op de waarden die voor het merk Gillette belangrijk zijn.

Impact

Een overzicht van de resultaten:
Totaal bereik: 2 659 964
Video views: 499 848 views
Shares: 95
Aantal reacties: 600

We kunnen zeggen dat onze social media video’s voor Gillette een groot succes zijn.

Wil je ook via video marketing op jouw social media kanalen de klant bereiken? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

social-video-black-logo-gillette-bx-brussels social-video-brussels-football-playground-bx brussels social-video-vincent-kompany-bx brussels