Contacteer ons

Intermetal Motor NV wou hun aantal leads stimuleren door het Belgische webverkeer naar hun website te verhogen tijdens het winter- en lente seizoen. Ontdek hoe wij het klaarspeelden!

Intermetal units op werf intermetal table view search engine advertising

Uitdaging

Intermetal Motor NV is een specialist in mobiele energieoplossingen die ons vroeg heeft om hun aantal leads in vuur en vlam te zetten. En, wij zijn altijd verhit voor wat vuurwerk.

De uitdaging was om zo veel mogelijk zinvol en gekwalificeerd webverkeer naar de website van Intermetal Motor te sturen en zo bovenaan in de Google ranking resultaten te verschijnen.

Het tweede doel was om van hun online klanten gegevens te verzamelen en die te gebruiken om hun toekomstige online aanwezigheid te versterken.

In onze aanpak begonnen we met een lijst van brede trefwoorden en bewerkten deze week na week op basis van de zoektermen van bezoekers door nieuwe trefwoorden of uitgesloten trefwoorden toe te voegen.

Oplossing

We creëerden een Google Ad campagne om meer verkeer richting de website te sturen.

Deze Google Ad campagne bestond uit 3 sub-campagnes met zoek- en display advertenties. Elke advertentiegroep had een lijst van relevante trefwoorden om de geschikte mensen te bereiken die naar mobiele energie-oplossingen zochten. Onze display advertenties zijn gericht op YouTubers, Gmail gebruikers en bezoekers van relevante websites.

Bij deze campagnes was de primaire KPI het aantal bezoeken aan de landing pagina’s mobiele verwarming, mobiele verlichting, stroomverdeling en de contactpagina.

Angle

In onze aanpak starten we met een lijst aan broad keywords. Deze wordt dan week per week aangepast met nieuwe keywords en / of negatieve keywords.

Impact

We vermenigvuldigde het aantal bezoeken aan de website succesvol met 3 x meer  bezoekers dan voor de lancering van de 3 Google Ad campagnes.

Daarbij bereikten we 30% meer bezoekers aan de contactpagina gedurende een periode van zes maanden, in vergelijking met de voorgaande periode. Smile if you made a difference! (We are smiling)

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via hello@superkraft.be

intermetal campaign ad words campaign intermetal intermetal units in house